Inhoudsopgave

Veelgestelde vragen over de inductie kookplaten 90 cm test

Bij onze test hebben wij alle mogelijke inductie kookplaten 90 cm bestudeerd. Deze producten hebben we vervolgens bekeken en geanalyseerd, waardoor ze een flinke schifting hebben doorgemaakt. Op basis van onze kennis en ervaringen zijn wij uiteindelijk bij de 10 beste inductie kookplaten 90 cm uitgekomen.

Door bijvoorbeeld op CENDO KR99FI3TS Flex Inductie Kookplaat 90 cm Booster 6 zones. te klikken kom je op de vervolgpagina van een externe webshop waar je de details en voorwaarden kan vinden.

De beste inductie kookplaat 90 cm koop je direct via de button onder de nummer 1 in de top 10 lijst. Je bent daarbij ook direct van een interessante prijs verzekerd.

De inductie kookplaat 90 cm die best getest is, is CENDO KR99FI3TS Flex Inductie Kookplaat 90 cm Booster 6 zones.. Deze inductie kookplaat 90 cm scoorde het beste in onze inductie kookplaten 90 cm test.

Mocht deze CENDO KR99FI3TS Flex Inductie Kookplaat 90 cm Booster 6 zones. niet de beste inductie kookplaat 90 cm voor jou zijn, geen probleem. Alle inductie kookplaten 90 cm in onze top 10 zijn goede inductie kookplaten 90 cm.

De beste inductie kookplaten 90 cm uitgezocht

Er zijn een heleboel inductie kookplaten 90 cm op de markt te vinden. Het kan daarom knap lastig zijn om de juiste aan te kopen. De grootste schifting hebben wij al voor je gedaan door ons onderzoek. Zo blijven er nog 10 over.

Om de juiste keuze te maken, doe je er goed aan om de beschrijvingen te lezen onder elke inductie kookplaat 90 cm. Zo weet je precies wat je kunt verwachten van jouw aankoop.

Daarnaast kun je de afbeeldingen bekijken om te zien hoe de inductie kookplaten 90 cm er uit zien. Ben je overtuigd geraakt? Dan kun je via de button “beste prijs” naar de webshop om de prijs te bekijken.

  1. Verwarmings keukenapparatuur
  2. inductie kookplaat 90 cm

Top 10 inductie kookplaten 90 cm van 2024

Laatst bijgewerkt: 28 feb. 2024

Benieuwd welke inductie kookplaten 90 cm als beste uit de reviews gekomen zijn? Klik op de button om de top 10 te zien.

10 best geteste inductie kookplaten 90 cm van Yusefcompare.nl

Leuk dat je de tijd neemt om de best vergeleken inductie kookplaten 90 cm in de top 10 te bekijken. Je bent waarschijnlijk aan het onderzoeken en op zoek naar informatie over inductie kookplaten 90 cm. Klopt? Super, want wij gaan je namelijk helpen! Op deze pagina hebben wij speciaal voor jou de resultaten van ons onderzoek naar de beste inductie kookplaten 90 cm in kaart gebracht.

De beste inductie kookplaten 90 cm komen voort uit reviews die geschreven worden door consumenten die het product al in huis hebben. Zo weten wij welke inductie kookplaten 90 cm bij de klant in trek zijn. Door deze door ons eigen test heen te laten gaan, zijn we tot onderstaande top 10 gekomen.

1. CENDO KR99FI3TS Flex Inductie Kookplaat 90 cm Booster 6 zones.

5/5

De CENDO KR99FI3TS Flex Inductie Kookplaat 90 cm Booster 6 zones is de perfecte keuze voor iedereen die graag veel ruimte heeft tijdens het koken. De kookplaat heeft een breedte van 90 cm en 6 kookzones. Dankzij LightTouch en facet geslepen randen heeft het een prachtig design dat ook nog eens gemakkelijk te bedienen is. Met de handige functies zoals grill, combo, flex, warmhouden en booster wordt koken opnieuw uitgevonden. De combinatiefunctie maakt het mogelijk om kleine en grote pannen tegelijkertijd te gebruiken. Met de flexfunctie kun je de kookzone verdelen in tweeën voor verschillende maten pannen. De warmhoudfunctie maakt het mogelijk om gerechten op een lage temperatuur warm te houden. De boosterfunctie zorgt ervoor dat de warmte binnen enkele seconden klaar is. Met de CENDO KR99FI3TS Flex Inductie Kookplaat 90 cm Booster 6 zones kun je je keuken volledig aanpassen aan je eigen kookstijl. De kookplaat is makkelijk te bedienen en maakt koken op een heel nieuw niveau mogelijk.

Op nummer 1 binnengekomen volgens ons onderzoek. Bekijk hier dit fantastische product.

2. Sharp KH9I39CS00EU-inductie kookplaat-inbouw-90cm.

5/5

Sharp KH9I39CS00EU-inductie kookplaat-inbouw-90cm biedt een modern design met een strakke afwerking. De kookplaat heeft een afmeting van 90 cm x 60 cm en heeft 5 kookzones, waarvan 4 flexibele zones. De flexibele kookzones kunnen worden aangepast aan de grootte van je pannen of kookgerei. De extra-grote geïntegreerde vlambeveiligingssensor bewaakt het brandstofverbruik, zodat je geen onnodige energie verspilt. De Sharp-inductiekookplaat heeft een hoogwaardige glazen bedieningspaneel en een eenvoudige bediening met een intuïtieve draaiknop. De knoppen hebben een stille feedback en een heldere, duidelijke indicatie. Het geïntegreerde kookboek biedt een handige referentie met tal van recepten, zodat je altijd een geweldig resultaat krijgt. De kookplaat is voorzien van een krachtige booster-functie waarmee je snel kunt koken. De kookplaat is ook voorzien van een timerfunctie, waarmee je het kookproces kunt beheren.

Kwaliteit. Dat is wat dit product uitstraalt. Op nummer 2 in onze top 10 lijst. 

3. AEG IKE95454IB Ingebouwd 90 cm Inductiekookplaat zones 5 zone(s).

5/5

De AEG IKE95454IB Ingebouwd 90 cm Inductiekookplaat zones 5 zone(s) brengt koken naar een nieuw niveau. De kookplaat beschikt over 5 verschillende zones, waardoor het mogelijk is om tegelijkertijd meerdere gerechten te bereiden. Het apparaat heeft een zwarte kleur en een breedte van 90 cm. De bediening is touch-based, zodat je makkelijk en snel de instellingen aan kunt passen. De klok is elektronisch en de aangesloten lading is 11000 watt. De AC invoer voltage is 220-240 V. De totale breedte is 900 mm, de diepte is 510 mm en de installatie compartiment breedte is 88 cm. De AEG IKE95454IB Ingebouwd 90 cm Inductiekookplaat zones 5 zone(s) is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een krachtige en betrouwbare kookplaat. De intuïtieve bediening en de praktische functies maken het koken eenvoudig en snel. Het apparaat is makkelijk te installeren en heeft een energiezuinig ontwerp dat je helpt om energie te besparen. Bovendien heeft de AEG IKE95454IB een robuust ontwerp dat bestand is tegen dagelijks gebruik en dat zorgt voor jarenlang kookplezier.

Specialisten, experts en deskundigen zijn het er over eens. Wat een topper is dit. Bekijk de reviews! 

4. Inventum IKI9040 inductiekookplaat 90 cm 2 of 3 fase.

5/5

De Inventum IKI9040 inductiekookplaat biedt een eenvoudige manier om uw maaltijden klaar te maken. Met vijf kookzones, elk met tien verschillende standen, biedt de kookplaat een breed scala aan mogelijkheden. Met de handige bridge-functie kunnen twee linker kookzones worden samengevoegd voor het gebruik van een grote grillplaat of braadslede. Daarnaast hebben vier kookzones een boostfunctie voor extra snelle verhitting. Met de gepatenteerde touch bediening is de kookplaat eenvoudig te bedienen. De timerfunctie en kookduurbegrenzing maken het koken nog gemakkelijker. Ook kunt u met de power management functie het totale maximale vermogen van de kookplaat instellen. Zo kunt u kiezen of u de kookplaat op 2 fase of 3 fase wilt aansluiten. Onze Inventum inductiekookplaat heeft een randloos design voor een stijlvolle look. Veiligheid staat bij ons voorop, daarom is de kookplaat voorzien van een kinderslot en een restwarmte indicatie. De Inventum IKI9040 inductiekookplaat is de perfecte keuze voor zowel kleine als grote gezinnen. Met de veelzijdige kookfuncties en veiligheidsopties zorgt deze kookplaat voor een probleemloze kookervaring.

Hiermee kun je de wereld aan. Een kwalitatief mooi product. Volgens onderzoek terecht op nummer 4. 

5. Siemens EX275FXB1E Inductie vitrokeramisch 90cm Inox facet.

5/5

Met deze kookplaat kunt u meerdere gerechten tegelijk bereiden dankzij de 4 inductiekookzones. Elke zone is voorzien van een eigen vermogen en afzonderlijk controleerbare temperatuur. U kunt kiezen uit een breed scala aan warmteinstellingen, waardoor u verschillende gerechten tegelijk kunt bereiden. Daarnaast is deze kookplat ook uitgerust met een handige timerfunctie. Hiermee kunt u de duur van het koken instellen en krijgt u automatisch een melding als het gerecht klaar is. Daarnaast wordt de kookplaat geleverd met een kinderbeveiliging, zodat uw kinderen niet per ongeluk het kookoppervlak aanraken. De Siemens EX275FXB1E - iQ700 is ook uitgerust met een coolStart-functie, zodat u de kookplaat moeiteloos kunt bedienen, zelfs als u niet vertrouwd bent met inductie-technologie. Daarnaast heeft deze kookplaat ook een restwarmte-indicator, zodat u er altijd zeker van kunt zijn dat het kookoppervlak klaar is voor gebruik. Bovendien heeft deze kookplaat een inox facet, waardoor hij een luxe uitstraling heeft. De Siemens EX275FXB1E - iQ700 is een multifunctionele kookplaat die het koken eenvoudiger en leuker maakt. Hij biedt veel flexibiliteit, is eenvoudig te bedienen en heeft een.

Een absolute aanrader. Bekijk de reviews waarom deze op nummer 5 staat. 

6. Bosch PXV975DV1E Serie 8 Inductiekookplaat 90 cm.

5/5

De Bosch PXV975DV1E Serie 8 Inductiekookplaat 90 cm is een van de meest geavanceerde kookplaten op de markt. Met deze kookplaat kun je heerlijke gerechten bereiden dankzij de modernste technologieën. Je kunt de kookplaat bedienen met je smartphone of tablet via wifi. Je kunt de temperatuur eenvoudig aanpassen, zelfs als je niet in de buurt bent. Maar dat is nog niet alles. De kookplaat heeft een PerfectFry BraadSensor Plus die automatisch en constant de temperatuur regelt. Hierdoor krijg je steeds de perfecte resultaten. De kookplaat heeft ook een StopGo-functie die ervoor zorgt dat je gerechten veilig en gemakkelijk kunt laten staan. Je kunt zelfs een timer instellen om ervoor te zorgen dat je gerechten precies op tijd klaar zijn. Kortom, met de Bosch PXV975DV1E Serie 8 Inductiekookplaat 90 cm krijg je een krachtige, veelzijdige en betrouwbare kookplaat.

Volgens kenners een wanna-have. Volgens ons onderzoek daarom op nummer 6. 

7. Siemens iQ700 EX975KXV1E, Ingebouwd, 90 cm, Inductiekookplaat zones, 5 zone(s).

5/5

De Siemens iQ700 EX975KXV1E inductiekookplaat biedt u de turbo voor krachtige inductie met de powerBoost-functie. Met een breed scala aan functies zoals Home Connect via WLAN (bediening op afstand) en het cookConnect System (met passende dampkap) is dit apparaat een uitstekende keuze voor het bereiden van een smakelijk maal. Met de fryingSensor Plus kunt u de temperatuur nauwkeurig regelen op vijf verschillende temperaturen. Daarnaast is er de PerfectCook sensor ready (sensor in optie) en de cookControl Plus met powerBoost-functie voor alle inductiekookzones. Het FullTouch TFT-display zorgt voor een eenvoudige bediening. Daarnaast is er ook de PanBoost Timer voor iedere kookzone. Geniet van de perfecte smaak van ieder gerecht met de Siemens iQ700 EX975KXV1E inductiekookplaat.

Een favoriete all-timer. Kenners zijn het er over eens: wat een mooi product met goede reviews!

8. Hoover Inductiekookplaat | Model HIFS954SC | Inbouw | 90 cm | | 5 zone(s).

5/5

De Hoover Inductiekookplaat maakt koken eenvoudiger, sneller en veelzijdiger dan ooit. Met een luxe, gladde oppervlakte is deze kookplaat een echte blikvanger in iedere keuken. Hiermee kun je meerdere gerechten tegelijk maken en heb je alle ruimte die je nodig hebt om te koken. De Hoover Inductiekookplaat heeft 5 verschillende zones, waardoor je meerdere gerechten tegelijkertijd kunt bereiden. De warmte wordt direct doorgegeven aan de pot of pan, waardoor het energiezuinig is. Hierdoor heb je meer controle over de temperatuur, zodat je precies kunt koken zoals je dat wilt. Dankzij de boostfunctie kun je de temperatuur snel verhogen, zodat je binnen een paar seconden klaar bent met koken. De kookplaat wordt geleverd met verschillende kookprogramma's, zodat je precies kunt koken wat je maar wilt. Met de timerfunctie kun je precies instellen hoe lang je wilt koken.

Volgens ons onderzoek heeft dit product alles wat je wenst. Bekijk de reviews voor dit mooie product. 

9. Smeg Universal SE495ETD, Ingebouwd, 90 cm, Glaskeramiek, 5 zone(s), 5 zone(s).

5/5

Met de Smeg Universal SE495ETD krijg je een kookplaat die perfect is voor elke keuken. De kookplaat is verkrijgbaar in een stijlvolle zwarte kleur en is ingebouwd in het aanrecht, waardoor het een eenvoudige toevoeging is aan de keuken. De kookplaat is 90 cm breed en heeft 5 verschillende kookzones die je kunt gebruiken voor het koken van verschillende gerechten. De Smeg Universal SE495ETD is uitgerust met een digitale timer waarmee je je gerechten op verschillende kooktemperaturen kunt instellen. Het apparaat heeft een elektrische aansluiting van 9100 W en een spanningsbereik van 220-240 V en een frequentiebereik van 50-60 Hz. De afmetingen van de kookplaat zijn 900 mm breed, 510 mm diep en 50 mm hoog. De Smeg Universal SE495ETD is een perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een moderne, stijlvolle en multifunctionele kookplaat. Met deze kookplaat kun je een verscheidenheid aan gerechten bereiden en wordt je keuken een stijlvolle toevoeging.

Een persoonlijke favoriet en terecht plaatsgenomen op nummer 9 in de top 10 lijst. 

10. Inductiekookplaat Siemens AG EX275FXB1E 90 cm.

5/5

Deze Siemens EX275FXB1E inductiekookplaat heeft een strakke stijl met een zwarte en roestvrijstalen afwerking. Het apparaat is ingebouwd en heeft een type kookplaat met het inductiezone systeem. De bediening is eenvoudig met een touch-control aan de bovenkant. Met een aangesloten lading van 7400W is deze kookplaat sterk en krachtig. De EX275FXB1E is 90 cm breed, 350 mm diep en 51 mm hoog. Daarnaast heeft het een AC invoer frequentie van 50 - 60 Hz. Deze kookplaat is voorzien van de nieuwste technologie en biedt een uitstekende prestatie en efficiëntie. Het is eenvoudig te bedienen en biedt een uitstekende gebruikerservaring. Met een simpele touch-control is het eenvoudig te bedienen en te navigeren. Met de krachtige 7400W motor is de EX275FXB1E kookplaat zeer krachtig en sterk. De inductiezone technologie zorgt voor een gezonde en energiezuinige manier van koken. De kookplaat heeft een simpele bediening en veel functies om u te helpen het perfecte maal te bereiden. Met de Siemens EX275FXB1E inductiekookplaat heeft u een krachtige, stijlvolle en efficiënte keukenapparaat.

Binnen ons team leeft dit product. Lees de reviews waarom dit product niet te misstaan is. 

Conclusie over inductie kookplaten 90 cm vergelijken

Met onze Top 10 van de beste inductie kookplaten 90 cm ben je in staat de juiste keuze te maken. Of je nu op zoek bent naar prestaties, design of prijs-kwaliteit, er is voor ieder wat wils. Er zijn een aantal opties om uit te kiezen met verschillende functies. Ze zijn allemaal gelijktijdig uitgerust met verschillende kwaliteiten die het voor jou gemakkelijk maken om de juiste keuze te maken. Kortom, als je op zoek bent naar een inductie kookplaat 90 cm, zal onze lijst met de Top 10 je daar zeker bij helpen. Je kunt de verschillende kenmerken van de inductie kookplatan vergelijken en de beste optie kiezen die bij jouw behoeften past. Als je nog vragen hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen.

 

Slotwoord over inductie kookplaten 90 cm

Wij hopen dat we je goed hebben kunnen helpen door ons onderzoek naar de beste inductie kookplaten 90 cm.

Wij werken hard aan onze website om het jou zo makkelijk mogelijk te maken door je van de juiste informatie te voorzien.

Wij zijn voor jou aan de slag gegaan en hebben alle inductie kookplaten 90 cm voor je op een rij gezet, zodat jij van alles op de hoogte bent.  Wij bieden de beste opties aan de hand van de door ons onderzochte reviews.

Wil je meer weten? Wat fijn! Bezoek onze website regelmatig en volg de nieuwste nieuwtjes. Bedankt en zeggen voor nu: TOT SNEL!

inductie kookplaten 90 cm top 10 opgesteld door:

Annelot Hoop

Hallo, ik ben Annelot Hoop! Wat leuk je te ontmoeten en fijn dat je mijn blog leest op yusefcompare.nl.

Ik ben een kookliefhebster en de afgelopen tijd ben ik me gaan verdiepen in kookartikelen en kwam tot de ontdekking dat dit een leuke industrie is. Elke dag sta ik met veel plezier op om onderzoek te doen naar actuele ontwikkelingen, hippe items en te ondervinden wat de beste kookartikelen zoals inductie kookplaten 90 cm zijn.

Mijn doel is om jullie op de hoogte te brengen van de laatste nieuwtjes en beste inductie kookplaten 90 cm.

Gepubliceerd op: 15 feb. 2023